Vi erbjuder kostnadsfria
konsultationer med Dr Ilter

Boka en tid här!

Namn*:

E-post*:

Telefon:

Meddelande:

Enstaka resttider kvar till nedsatt pris, kontakta oss för mer information!


Över 150 nya dokumenterade bilder på Instagram! @ilterclinic
  • Vem utför egentligen din hårtransplantation? 💉 Idag finns det hundratals kliniker som marknadsför sig som legitimerade när det i själva verket är ”hårtekniker” utan medicinsk kompetens som utför hårtransplantationerna. Hos oss är dr Ilter ansvarig läkare som utför alla operationer samt håller i alla konsultationer för korrekt bedömning. Boka din tid idag; 08-756 00 55 📞
  • Only 6 more days until dr Ilter attends the world congress for International Society of Hair Restoration Surgery (@ISHRS), this year in Bangkok! Fue-IM -> 2000 hair follicles. Loss -> 4000 hair follicles. #ishrs
  • Resultat på front efter 10 mån ✨ #hairtransplantation #hårtransplantation #hår #hair #hairloss #håravfall #hairtransplant #fue #fuemethod #fuetransplantation #stockholm #håruppsättning #haircut #hairupdo #istanbulhair #iceland #reykjavik #herrfrisör #fitness #mensfashion #menshair #menshaircut #menswear #menshairstyle #hairoftheday #herrfrisyr #barbershop #hairglam #bodybuilding #picoftheday
  • Hej kära följare 🌟 vi har börjat märka att allt fler personer kontaktar oss efter att ha utfört hårtransplantationer hos andra aktörer för att få information om tiden efteråt och till och med ber oss titta om arbetet är korrekt utfört eller inte, både från Sverige och utomlands. Detta är inte ok! Se till att ni väljer en klinik som ger er den information ni behöver, vi inte kan lägga ner tid på att åtgärda andras brister. Vi har sedan en längre tid tillbaka slutat besvara dessa frågor, däremot börjar det bli frustrerande och tidskrävande när det är allt fler som kontaktar oss. Denna patient fick 2000 hårsäcksgrupper transplanterade med FUE-Ilter metoden. Förlust; ca 6000 hårfolliklar.
”Genom ett personligt anpassat hantverk återskapar vi ditt hår.”

Hjässan

Syftet med denna behandling är att återfå en intakt frisyr. Varje hårsäck placeras individuellt. Tack vare dr Ilters unika metod återskapas den naturligt förekommande virveln på hjässan och därmed uppnås ett helt naturligt resultat.


 

kvhdbp2st52upmja7t9d78v8wsoo9p

Patienten är en känd tv profil som har drabbats av håravfall och känner att det drabbade området blir iögonfallande under kamerabelysning vid inspelning. Då detta gör honom obekväm vill han göra något åt glesheten i hjässan. Han vill ha en så hög täthet som möjligt.

Dr Ilter: Genom att bevara en naturlig virvel i hjässan och under ett behandlingstillfälle placera 1800 hårsäcksgrupper åstadkommer vi ett optimalt resultat som patienten är mycket nöjd med.


 

hw0438so1oujnka8vem0falfbjczil

jyjnfq3q968yu2ummho7zgnr3y19qu

Patienten har förlorat en del av hårfästet och han tycker att det påverkar frisyren och utseendet negativt. Han har även drabbats av håravfall i hjässan som han vill åtgärda under samma behandlingstillfälle. Han vill ha en naturtrogen frisyr tillbaka med en naturlig täthet som ser bra ut även om han skulle fortsätta att tappa kringväxande hår i framtiden.

Dr Ilter: För att återskapa en naturlig virvel och en täthet som han blir nöjd med transplanterades 1000 hårsäcksgrupper.


 

5pep88pdya5hezfye0ex2eakj5y2rk

Här är en person som träffar många människor i sitt yrke. Han tycker inte om den förändring han ser i spegeln samt på bild. Vill att hans hårfäste och hjässa ska se ut som för några år sedan innan håravfallet startade.

Dr Ilter: Med 1 700 hårsäcksgrupper kan jag göra en sänkning av båda vikarna samt en förtätning av hjässan. Vi har åstadkommit ett resultat som patienten är mycket nöjd med.


 

kvhdbp2st52upmja7t9d78v8wsoo9p

Patienten är en känd tv profil som har drabbats av håravfall och känner att det drabbade området blir iögonfallande under kamerabelysning vid inspelning. Då detta gör honom obekväm vill han göra något åt glesheten i hjässan. Han vill ha en så hög täthet som möjligt.

Dr Ilter: Genom att bevara en naturlig virvel i hjässan och under ett behandlingstillfälle placera 1800 hårsäcksgrupper åstadkommer vi ett optimalt resultat som patienten är mycket nöjd med.


 

oknk02vx7vdv8imv50nlqeah1tayfg

Patienten är drabbad av en medfödd tunnhårighet som har besvärat honom under större delen av sitt liv. Det sociala livet har påverkats negativt. Han vill kunna känna sig fri och slappna av utan att ständigt tänka på håret. Hans dröm är att få en frisyr som ser bra ut i ” alla väder”.

Dr Ilter: För att återskapa en fyllig frisyr placeras 1700 hårsäcksgrupper i hela det drabbade området. Resultatet efter en behandling blev fantastiskt och ingen kompletterande behandling är nödvändig.


 

nfcekwnls2xko3wyxcb9k0tdjk1adr

Denne person har tidigare opererats med STRIP tekniken två gånger på annan klinik. Han blev inte nöjd efter första ingreppet och fick då en kostnadsfri behandling som kompensation. Resultatet efter den andra behandlingen blev lika dåligt som den första. Han vill få en naturlig täthet och hår som växer med naturlig vinkel och växtriktning.

Dr Ilter: Patienten har tidigare fått 3000 hårsäcksgrupper transplanterade på annan klinik. Resultatet är trots detta mycket dåligt. Håret är glest och växer med onaturlig vinkel. Dessutom har han ett stort missprydande ärr i nacken.
Vi placerade 1600 hårsäcksgrupper i hjässan med virvelform för att åstadkomma en mer naturlig och tät frisyr.