Vi erbjuder kostnadsfria
konsultationer med Dr Ilter

Boka en tid här!

  Namn*:

  E-post*:

  Telefon:

  Meddelande:

  Enstaka resttider kvar till nedsatt pris, kontakta oss för mer information!


  Över 150 nya dokumenterade bilder på Instagram! @ilterclinic
  ”Genom ett personligt anpassat hantverk återskapar vi ditt hår.”

  Kvinnligt håravfall

  Orsaker till kvinnligt håravfall

  Kvinnligt håravfall är ofta relaterat till gener, hormoner och ålder. Andra orsaker kan exempelvis vara medicinering, problem i ämnesomsättningen och brist på järn. Ibland kan även nyblivna mammor förlora mer hår än vad som anses vara normalt.

  Kvinnligt håravfall mäts med med Ludwig-skalan

  Kvinnligt håravfall

  Kvinnans håravfall drabbar normalt en större yta och är mer diffust jämfört med mannens.

  Trots det kan kvinnligt håravfall relateras till samma faktorer som hos männen. Gradering och frekvens illustreras i Ludwig-skalan ovan. Ludwig-skalan är ett användbart verktyg. Men Ilter Clinic vet att varje person har en unik hårsituation. Därför tar vi fram en lösning som är exakt anpassad efter varje individs egna behov och förutsättningar.

  Kostnadsfri konsultation

  Fler och fler kvinnor med håravfall besöker Ilter Clinic för konsultation. Vi är naturligtvis stolta över att kunna erbjuda dessa kvinnor en modern hårtransplantationsteknik med täta placeringar, snabb läkning och minimal risk för synliga ärr. FUE IM är en metod som vi anser vara den mest lämpade för kvinnor med håravfall.

  Håravfall kan bero på flera olika orsaker och det kan också innebära att hårtransplantation inte alltid är den bästa lösningen. För att kunna bedöma varje specifikt fall, erbjuder vi en kostnadsfri konsultation.
  Välkommen att boka din konsultation på telefon 08-756 00 55.

  >> Läs mer om hur vi hjälpte Sofia.

  Kvinnligt hår avfallHåtransplantation kvinna