Vi erbjuder kostnadsfria
konsultationer med Dr Ilter

Boka en tid här!

Namn*:

E-post*:

Telefon:

Meddelande:

Enstaka resttider kvar till nedsatt pris, kontakta oss för mer information!


Över 150 nya dokumenterade bilder på Instagram! @ilterclinic
  • Enstaka tider kvar i sommar. För konsultation med dr Ilter - 📞 08-7560055 eller maila på info@ilterclinic.se
  • Naturligt och stilrent resultat av dr Ilter 👌🏽 För konsultation och prisförslag, kontakta oss på 08-756 00 55!
  • Är du kvinna med högt hårfäste och djupa vikar? Kontakta oss så kan vi visa vad vi kan göra för dig. Alla ingrepp utförs av dr Ilter! 📞 08-756 00 55!
  • Vill du veta mer om hur hårtransplantation fungerar och hur dina förutsättningar ser ut? Kontakta oss på info@ilterclinic.se eller på 08-756 00 55! Alla ingrepp utförs av dr Ilter.
”Genom ett personligt anpassat hantverk återskapar vi ditt hår.”

Hårtransplantation i Stockholm

I Täby, norr om Stockholm ligger Sveriges främsta klinik för hårtransplantationer. Kliniken Ilter Clinic grundades av Dr Demir Ilter för 18 år sedan och personalen med Dr Ilter i spetsen har under åren utfört tusentals lyckade hårtransplantationer.

Dr Demir Ilter är en av de främsta kirurgerna inom hårtransplantationer. Han har varit delaktig i utvecklingen av FUE IM metoden och han arbetar fortfarande med forskning och utbildningar inom hårtransplantationer.

FUE IM metoden är en mycket skonsam metod som ger patienten väldigt lite trauma. Den går ut på att man flyttar hårsäckar i mycket små grupper och använder sig av små verktyg, allt för att göra så lite skada som möjligt på patienten. FUE IM metoden gör att de små smår som uppstår vid transplantationen läker mycket fort och att det är väldigt ovanligt att någon form av komplikationer skulle uppstå.

Dr Demir Ilter – kirurg

Hårtransplantation med naturligt resultat

Vänd dit till Ilter Clinic för att få en noggrann analys av hur just du kan få tillbaka ditt tjocka naturliga hår. Ilter Clinic bjuder alltid på en kostnadsfri analys där man ser till just dina förutsättningar att återskapa ditt hår.

Höga vikar vid tinningarna där håret tunnat ur kan lätt ersättas med livskraftigt hår och en flint är enkelt att åtgärda. Resultatet blir en naturlig kalufs och du kommer inte att få någon ärrbildning eftersom Dr Demir Ilter använder sig av FUE IM metoden. På de flesta patienter läker hårtransplantationen inom en dag men ibland kan det behövas någon dag till för läkningen.