Vi erbjuder kostnadsfria
konsultationer med Dr Ilter

Boka en tid här!

Namn*:

E-post*:

Telefon:

Meddelande:

Enstaka resttider kvar till nedsatt pris, kontakta oss för mer information!


Över 150 nya dokumenterade bilder på Instagram! @ilterclinic
  • Christmas at the clinic ❤️
  • Totalt 2500 hårsäcksgrupper transplanterade på fronten med FUE-Ilter metoden. ALLA INGREPP UTFÖRS AV DR ILTER!
  • Stilrent och naturligt resultat med bara 600 hårsäcksgrupper transplanterade på hårlinjen med FUE-Ilter metoden. ALLA INGREPP UTFÖRS AV DR ILTER!
  • Todays patient flew in all the way from Istanbul/Turkey to perform his hairtransplantation with dr Ilter. He is the 8th patient thats been flying in from Turkey this year and we can see an increasment of Turkish patients in our future bookings. ✨ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Dagens patient har flygit in från Istanbul/Turkiet för att få sin hårtransplantation utfört av dr Ilter. Han är den 8e patienten som flugit in från Turkiet i år och vi ser även en ökning av patienter från Turkiet i kommande bokningar. ✨
”Kliniken genomsyras av fantastisk värme och empati/Sofia”

Hårtransplantation i Stockholm

I Täby, norr om Stockholm ligger Sveriges främsta klinik för hårtransplantationer. Kliniken Ilter Clinic grundades av Dr Demir Ilter för 18 år sedan och personalen med Dr Ilter i spetsen har under åren utfört tusentals lyckade hårtransplantationer.

Dr Demir Ilter är en av de främsta kirurgerna inom hårtransplantationer. Han har varit delaktig i utvecklingen av FUE IM metoden och han arbetar fortfarande med forskning och utbildningar inom hårtransplantationer.

FUE IM metoden är en mycket skonsam metod som ger patienten väldigt lite trauma. Den går ut på att man flyttar hårsäckar i mycket små grupper och använder sig av små verktyg, allt för att göra så lite skada som möjligt på patienten. FUE IM metoden gör att de små smår som uppstår vid transplantationen läker mycket fort och att det är väldigt ovanligt att någon form av komplikationer skulle uppstå.

Dr Demir Ilter – kirurg

Hårtransplantation med naturligt resultat

Vänd dit till Ilter Clinic för att få en noggrann analys av hur just du kan få tillbaka ditt tjocka naturliga hår. Ilter Clinic bjuder alltid på en kostnadsfri analys där man ser till just dina förutsättningar att återskapa ditt hår.

Höga vikar vid tinningarna där håret tunnat ur kan lätt ersättas med livskraftigt hår och en flint är enkelt att åtgärda. Resultatet blir en naturlig kalufs och du kommer inte att få någon ärrbildning eftersom Dr Demir Ilter använder sig av FUE IM metoden. På de flesta patienter läker hårtransplantationen inom en dag men ibland kan det behövas någon dag till för läkningen.