Vi erbjuder kostnadsfria
konsultationer med Dr Ilter

Boka en tid här!

Namn*:

E-post*:

Telefon:

Meddelande:

Enstaka resttider kvar till nedsatt pris, kontakta oss för mer information!


Över 150 nya dokumenterade bilder på Instagram! @ilterclinic
  • Fantastiskt naturligt resultat levererat av dr Ilter! 1600 hårsäcksgrupper transplanterade i fronten ✨ SWIPE ➡️
  • Hårtransplantation på manlig hjässa. Patientens förlust var 6000 hårsäcksgrupper. Resultat efter 2000 hsg transplanterade ✨ Alla ingrepp utförs av dr Ilter!
  • Hårtransplantation på ärr!✨ Ärr bildas när dermis - det tjocka lagret av huden skadas och huden börjar sin läkningsprocess. Istället för att skapa ”normal” hud så bildar kroppen ärrvävnader. Oftast drabbas hårväxten på de områden. Dr Ilter har lång erfarenhet av hårtransplantation på patienter med ärrbildning och här har vi ett fint resultat av en patient med ärrbildning på två områden! Vill du veta mer? Boka konsultation på 08-7560055 eller maila till info@ilterclinic.se
  • Äntligen måndag! Hoppas ni har en fin start på veckan. 1700 hårsäcksgrupper transplanterade på manlig front. Fantastiskt resultat ✨ Alla ingrepp utförs av dr Ilter!
”Genom ett personligt anpassat hantverk återskapar vi ditt hår.”

Hårtransplantation i Stockholm

I Täby, norr om Stockholm ligger Sveriges främsta klinik för hårtransplantationer. Kliniken Ilter Clinic grundades av Dr Demir Ilter för 18 år sedan och personalen med Dr Ilter i spetsen har under åren utfört tusentals lyckade hårtransplantationer.

Dr Demir Ilter är en av de främsta kirurgerna inom hårtransplantationer. Han har varit delaktig i utvecklingen av FUE IM metoden och han arbetar fortfarande med forskning och utbildningar inom hårtransplantationer.

FUE IM metoden är en mycket skonsam metod som ger patienten väldigt lite trauma. Den går ut på att man flyttar hårsäckar i mycket små grupper och använder sig av små verktyg, allt för att göra så lite skada som möjligt på patienten. FUE IM metoden gör att de små smår som uppstår vid transplantationen läker mycket fort och att det är väldigt ovanligt att någon form av komplikationer skulle uppstå.

Dr Demir Ilter – kirurg

Hårtransplantation med naturligt resultat

Vänd dit till Ilter Clinic för att få en noggrann analys av hur just du kan få tillbaka ditt tjocka naturliga hår. Ilter Clinic bjuder alltid på en kostnadsfri analys där man ser till just dina förutsättningar att återskapa ditt hår.

Höga vikar vid tinningarna där håret tunnat ur kan lätt ersättas med livskraftigt hår och en flint är enkelt att åtgärda. Resultatet blir en naturlig kalufs och du kommer inte att få någon ärrbildning eftersom Dr Demir Ilter använder sig av FUE IM metoden. På de flesta patienter läker hårtransplantationen inom en dag men ibland kan det behövas någon dag till för läkningen.