Vi erbjuder kostnadsfria
konsultationer med Dr Ilter

Boka en tid här!

Namn*:

E-post*:

Telefon:

Meddelande:

Enstaka resttider kvar till nedsatt pris, kontakta oss för mer information!


Över 150 nya dokumenterade bilder på Instagram! @ilterclinic
  • Enstaka tider kvar i sommar. För konsultation med dr Ilter - 📞 08-7560055 eller maila på info@ilterclinic.se
  • Naturligt och stilrent resultat av dr Ilter 👌🏽 För konsultation och prisförslag, kontakta oss på 08-756 00 55!
  • Är du kvinna med högt hårfäste och djupa vikar? Kontakta oss så kan vi visa vad vi kan göra för dig. Alla ingrepp utförs av dr Ilter! 📞 08-756 00 55!
  • Vill du veta mer om hur hårtransplantation fungerar och hur dina förutsättningar ser ut? Kontakta oss på info@ilterclinic.se eller på 08-756 00 55! Alla ingrepp utförs av dr Ilter.
”Genom ett personligt anpassat hantverk återskapar vi ditt hår.”

Ilter Clinic leder utvecklingen inom hårtransplantationer

ilter-clinicIlter Clinic följer inte bara utvecklingen noga utan leder den i många hänseenden tack vare vår unika FUE Ilter Metod (FUE IM). Förutom en förkortad läkningsprocess ger denna metod även möjlighet till tätare placering, vilket ger ett naturligare utseende. Ilter Clinic är den enda kliniken som utför avancerad hårtransplantation enligt FUE Ilter Metoden.

 

Alla operationer på Ilter Clinic utförs av dr Demir Ilter, legitimerad läkare med över 25 års erfarenhet inom kirurgi. Dr Ilter är medlem i de svenska, norska, isländska, turkiska och belgiska läkarsamfunden. Han är också medlem i International Society of Hair Restoration Surgery (ISHRS) och European Society of Hair Restoration Surgery (ESHRS).

 Dessutom medverkar dr Ilter och övriga medarbetare från Ilter Clinic regelbundet i konferenser och seminarier runt om i världen för att försäkra oss om att bevara vår ställning som ledare av utvecklingen.

Ilter Clinic var exempelvis den första kliniken i Europa som utförde avancerade hårtransplantationer enligt FUE-metoden.

Beläget endast några kilometer norr om Stockholm finner du vår privata och exklusiva klinik i en elegant villa med utsikt över Stockholms skärgård. Vi ligger lättillgängligt vare sig du kommer från Stockholms city eller flygplatsen. Sedan flera år tillbaka, har vi samarbeten med ledande hotell i närheten som gärna hjälper dig med boende eller andra aktiviteter inför och under din vistelse i Stockholm.

Kostnadsfri konsultation

Det är viktigt att våra patienter förstår vår unika kompetens och teknik före en transplantation. Därför erbjuder vi dig en kostnadsfri konsultation här på kliniken, via Skype eller i ett antal andra städer i Sverige. Håll utkik på hemsidan eller ring oss för aktuella datum och platser. Under en konsultation har vi möjlighet att lära känna varandra och berätta mer om hur FUE Ilter Metoden fungerar i praktiken.

Vi berättar vilken behandlingsform vi rekommenderar för din specifika hårsituation och du får chans att ställa frågor till oss personligen. En konsultation innebär alltid att du får ett samtal på tu man hand med någon av våra informatörer och rådgivare.

 Välkommen att boka din kostnadsfria konsultation här.