Vi erbjuder kostnadsfria
konsultationer med Dr Ilter

Boka en tid här!

Namn*:

E-post*:

Telefon:

Meddelande:

Enstaka resttider kvar till nedsatt pris, kontakta oss för mer information!


Över 150 nya dokumenterade bilder på Instagram! @ilterclinic
  • Vem utför egentligen din hårtransplantation? 💉 Idag finns det hundratals kliniker som marknadsför sig som legitimerade när det i själva verket är ”hårtekniker” utan medicinsk kompetens som utför hårtransplantationerna. Hos oss är dr Ilter ansvarig läkare som utför alla operationer samt håller i alla konsultationer för korrekt bedömning. Boka din tid idag; 08-756 00 55 📞
  • Only 6 more days until dr Ilter attends the world congress for International Society of Hair Restoration Surgery (@ISHRS), this year in Bangkok! Fue-IM -> 2000 hair follicles. Loss -> 4000 hair follicles. #ishrs
  • Resultat på front efter 10 mån ✨ #hairtransplantation #hårtransplantation #hår #hair #hairloss #håravfall #hairtransplant #fue #fuemethod #fuetransplantation #stockholm #håruppsättning #haircut #hairupdo #istanbulhair #iceland #reykjavik #herrfrisör #fitness #mensfashion #menshair #menshaircut #menswear #menshairstyle #hairoftheday #herrfrisyr #barbershop #hairglam #bodybuilding #picoftheday
  • Hej kära följare 🌟 vi har börjat märka att allt fler personer kontaktar oss efter att ha utfört hårtransplantationer hos andra aktörer för att få information om tiden efteråt och till och med ber oss titta om arbetet är korrekt utfört eller inte, både från Sverige och utomlands. Detta är inte ok! Se till att ni väljer en klinik som ger er den information ni behöver, vi inte kan lägga ner tid på att åtgärda andras brister. Vi har sedan en längre tid tillbaka slutat besvara dessa frågor, däremot börjar det bli frustrerande och tidskrävande när det är allt fler som kontaktar oss. Denna patient fick 2000 hårsäcksgrupper transplanterade med FUE-Ilter metoden. Förlust; ca 6000 hårfolliklar.
”Ett naturligt resultat som samtidigt speglade helt mina önskemål/Andreas”

Artiklar om hårtransplantationer

Här kan du läsa om hur Ilter Clinic och våra hårtransplantationer rapporteras i svensk och internationell media.

Under rubrikerna finner du artiklar och tv intervjuer som Ilter Clinic har medverkat i. Alla tidskrifter publicerar dock inte sina artiklar på Internet. Vi kan därför endast visa och länka till vissa av de artiklar som vi har figurerat i.

Hårtransplantation i Sverige

Svenska artiklar om hårtransplantation och skönhet

Täby Danderyd Tidning 2009-06-25
Scarlett Johanssons make-up artist i Täby.

Metro 2009-06
Heba drömmer om att sminka Angelina. Artikel om Heba Thorisdottir och hur det är att arbeta med Cate Blanchett, Scarlett Johansson, David Lynch mfl
Läs artikeln

Aftonbladet 14:e juli 2009
Göran, 38, ska få hår igen.
Inte värre än att tatuera sig

Expressen, 27:e April 2008
Hårtransplantation Hans fick sitt hår tillbaka
Expressen Söndag var med när Hans Olofsson, 35, gjorde en hårtransplantation på Ilter clinic.- … det är värt varenda krona. Det ger livskvalitet och glädje, säger Hans. I tidningen gav man betyg på fem olika hårmetoder (FUE, Stripmetoden, Propecia, Rogaine, Recrea) och FUE var den enda metoden som fick 5 plus.
Hans, 46, fick håret tillbaka
 

Aftonbladet 2006-05-09
andreas

En ny transplantationsmetod ger Andreas Lundstedt håret tillbaka i schlager-EM.Stjärnan är mer än nöjd med sin nya täta kalufs.– Bland det bästa jag gjort, säger han. Läs mer

Expressen, 4:e April 2004
Lars hårtransplantation
Här får Lars, 26, sitt hår tillbaka. Ny metod hjälper den som drabbats av håravfall.Lars ville bli av med sin a djupa vikar och bestämde sig för FUE-metoden som tranplanterar hå från bakhuvudet till framdelen av hjässan.
Så får jag håret tillbaka

Amelia 2005 24:e November
Amelia Special operationen steg för steg och orsaker till håravfall. Jag såg de första resultaten ungefär tre och en halv månad efter operationen, och det kommer fortfarande nya hårstrån som växer ut.

Aftonbladet 29:e Mars 2004
Här får Claus en ny kalufs. Unika FUE-metoden ger honom tvåtusen strån- men inga ärr. Svenska kliniken en av fem i världen.

Hårtransplantation Island

Ilter clinic har varit med i många reportage på Island och här är några artiklar som handlar om våra hårtransplantationer.

Morgunbladid 23:e April 2008
Morgunbladid Isländsk tidning

Vikan, 16:e Januari 2006 (på Isländska):
Hårtransplantation artikel om Ilter Clinic
Ladda hem pdf-artikel här! (Storlek: 1,5 meg)

Hårtransplantation Turkiet

I Turkiet är hårtransplantationer ett vanligt ingrepp. Här är några artiklar där Ilter clinic har synts i turkisk media.

formsante-logo

2006 Form Sante Turkisk tidning hade ett stort reportage om Ilter clinic och våra hårtransplantioner.

hurriyet-logo

2006 Hurriyet turkisk tidning

Hårtransplantation Belgien

Dr Ilter har varit i Belgien och vi har samarbetat med Prohair clinic kring hårtransplantationer. Här är ett reportage från Belgien.

steps-web