”Ett naturligt resultat som samtidigt speglade helt mina önskemål/Andreas”

Personalen

 


Dr. Demir Ilter

Grundare av Ilter Clinic och operationsläkare

Dr. Ilter har 25 år kirurgisk erfarenhet och har varit aktiv inom hårtransplantation sedan 2002. Sedan dess har han vidareutvecklat FUE metoden för att kunna ge sina patienter bästa möjliga resultat och behandling. Dr. Ilter är grundaren av FUE IM. Han deltar regelbundet i internationella seminarier och konferenser. Han har ansvarat för kurser, föreläst samt deltagit i diskussioner på ett flertal internationella hårtransplantationskonferenser.
Läs mer om Dr. Ilter Demir

Yasmine

Verksamhetschef och Konsultationsansvarig

Yasmine har jobbat som hudterapeut i flera år och även bott i Spanien i ett års tid där hon jobbade inom hotellbranschen.

Hon har stor erfarenhet av service, försäljning och kundkontakt.  Hon älskar att umgås med sin familj, att resa samt har ett stort intresse för skönhet.

Merita

Operationsansvarig

Merita är operationsansvarig på Ilter Clinic, hon är utbildad undersköterska och har jobbat inom vården i flera år. Har gått kurs i bemötande och kommunikation i vården. På fritiden ägnar hon helst tid med familj och vänner, älskar äventyrliga aktiviteter. Hennes intressen är fotografering, inredning, simning men njuter mest av en lång sommarpromenad och en mysig hemmakväll.

Yelena

Undersköterska på operation

Yelena har arbetat i hårtransplantations branschen sedan 2002 och har mycket stor kunskap och erfarenhet.  Yelena var med från starten på Ilter Clinic och kommer ursprungligen från Moskva, där hon tidigare arbetade med tv och filmproduktion. Hon flyttade till Sverige 1996 och har även arbetat med hårtransplantationer i Belgien. På fritiden tycker hon om att promenera och att träna aerobics samt ett stort intresse för matlagning, färg och form.

Lydia

Operationsansvarig / Mammaledig

Lydia är operationsansvarig på Ilter Clinic och utbildad USK. Hon har stor erfarenhet inom vården under flertalet år. Lydia är specialutbildad inom bemötande, människosyn, kommunikation samt autonomi.
Hon har även bakgrund som utbildad konditor, har passion för bakning samt ett stort intresse för hästar och har spenderat många timmar i stallet.
På fritiden umgås Lydia helst med familj och vänner, har mysiga hemmakvällar och såklart att baka!